top of page

organisatiemediator

Stephanie Maarsingh, bedrijfs-en rbomediator, familiemediator

Ik ben Stephanie Maarsingh, 53 jaar. Ik heb een gezin met 3 mannen waarvan ik met 1 getrouwd ben. De andere 2 zijn 21 en 24 jaar. Ik ben opgegroeid in een gezin met 5 kinderen waarvan ik de middelste ben. Daar ligt natuurlijk de basis voor mediaten. Ik heb ervoor gekozen om mediator te worden omdat ik het een zeer constructieve manier vind om een conflict of probleem tussen 2 of meer mensen op te lossen. Waarom zou je maanden lang ellendig met elkaar omgaan, als je het probleem ook bespreekbaar kan maken? Het draait allemaal om durven communiceren en dat is niet voor iedereen makkelijk. Mensen leren communiceren en verbinden is waar mijn interesse en kracht ligt.

 

Mediation is vrijwillig; 2 partijen die mediation aangaan omdat ze graag een oplossing willen. Als die stap gezet is, is dat meteen de grootste stap. Mediation is een serieus traject en mensenwerk.

Er is ruimte voor gesprekken, ego's, belangen, emoties en humor. Bij mediation ontkom je niet aan relativeren en een beetje humor werkt heel verfrissend. Er mag dus ook gelachen worden.

Ik heb mijn mediation-opleiding gevolgd bij ICM opleidingen in Utrecht.

Ik richt mij voornamelijk op organisatiemediation:   problemen op de werkvloer aanpakken met als doel het creëren van een leuke en gezonde samenwerking in een organisatie. Ik ben ADR-geregistreerd en gecertificeerd mediator

​Ik mediate volgens de MfN/ ADR-gedragsregels.

bottom of page