top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverstephanie maarsingh

Montagemediator

Sinds mijn nieuwe huis is montagekit mijn beste vriend. Ik ben een gepassioneerde doe-het-zelfster maar..... ik moet zeggen dat ik niet heel goed ben met een boormachine. Ik ben bang voor de boormachine. Omdat ik niet alles aan mijn man over wil laten - en niet geplaatst wil worden in de categorie vrouwen kunnen niet klussen- is de montagekittube mijn veilige mediator. Het brengt op glorieuze wijze dingen samen en het houdt nog stand ook! Aan het ontbijt gister hoorden we een enorm lawaai, ik dacht echt dat door de hitte mijn dak bezweken was. Ik dook met mijn hoofd op mijn bord, hield mijn handen voor mijn oren en zag dat mijn zoon en echtgenoot gewoon doorgingen met hun ei pellen. Toen het enorme lawaai voorbij was rende ik de trap op naar de plaats delict. Mijn plank in het washok, waar alleen maar wat sokken oplagen en een trui, was naar beneden gestort via lawaai-makende objecten. Ik stond er eigenlijk wat beteuterd bij. Ik had dus op glorieuze wijze met montagekit de plankhouders aan de muur gekit. Er zou toch alleen maar licht spul op komen te liggen.... Man en zoon gaven elkaar een walgelijke high five en keerde om, om naar hun zachtgekookte ei te gaan. Aan tafel legden ze me uit dat montagekit prima zou zijn geweest ware het niet dat ik het tegen het behang had geplakt. Ik begreep er nog steeds niets van en wilde die zachtgekookte eieren het liefst in hun zelfgenoegzame gezichten smeren. Behang is niet sterk genoeg voor het plankje...., het duurde even maar nu begrijp ik het! Montagekit moet je alleen smeren op iets dat ook het gewicht kan houden van het object dat je vast wilt plakken...... Yes! I GOT IT NOW!  , Hopelijk ben je een betere mediator', sneerde mijn zoon. ' Ja, anders geef je ze gewoon een tube montagekit', schamperde mijn echtgenoot.  Die eieren konden ze inderdaad van hun gezicht wassen. Fijne vakantie!

montagemediator

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page